Privaatsuspoliitika

1. Üldsätted

 1.1. Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmete vastutav töötleja on Smart Home Office OÜ, Kadakamarja tn 23-7, Saue linn, 76506 Saue vald, Harju maakond, Harjumaa, 75106, registrikood 16906470 (edaspidi andmetöötleja).

Isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste korral võtke meiega ühendust:

  • kirjutades meie e-posti aadressile: info@minukodukontor.ee
  • helistades: +372 5618 7453

1.2. Andmesubjekt privaatsuspoliitika tähenduses on klient või muu füüsiline isik, kelle isikuandmeid andmetöötleja töötleb.

1.3. Klient privaatsuspoliitika tähenduses on igaüks, kes ostab andmetöötleja kodulehelt kaupu.

1.4. Andmetöötleja järgib õigusaktides sätestatud andmete töötlemise põhimõtteid, muuhulgas töötleb andmetöötleja isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja turvaliselt. Andmetöötleja on võimeline kinnitama, et isikuandmeid on töödeldud vastavalt õigusaktides sätestatule.

2. Isikuandmete kogumine, töötlemine ja säilitamine

2.1. Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kogutud elektrooniliselt, peamiselt kodulehe ja e-posti vahendusel. 

2.2. Oma isikuandmete jagamisega annab andmesubjekt andmetöötlejale õiguse koguda, korraldada, kasutada ja hallata privaatsuspoliitikas määratletud eesmärgil isikuandmeid, mida andmesubjekt otse või kaudselt kodulehel kaupu ostes andmetöötlejale jagab.

2.3. Andmesubjekt vastutab selle eest, et tema poolt esitatud andmed oleksid täpsed, õiged ja terviklikud. Teadlikult valeandmete esitamist peetakse privaatsuspoliitika rikkumiseks. Andmesubjekt on kohustatud andmetöötlejat viivitamatult teavitama esitatud andmete muutumisest.

2.4. Andmetöötleja ei vastuta andmesubjekti poolt valeandmete esitamisest põhjustatud kahju eest andmesubjektile või kolmandatele osapooltele.

3. Klientide isikuandmete töötlemine

Isikuandmete vastutav töötleja on Smart Home Office .

Smart Home Office edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed transpordi ettevõtetele ja maksehaldusega tegelevatele ettevõtetele.

3.1. Andmetöötleja võib töödelda järgnevaid andmesubjekti isikuandmeid:

3.1.1. ees- ja perekonnanimi;

3.1.2. sünnikuupäev;

3.1.3. telefoninumber;

3.1.4. e-posti aadress;

3.1.5. kohaletoimetamise aadress;

3.2. Lisaks eeltoodule on andmetöötlejal õigus koguda kliendi kohta andmeid, mis on kättesaadavad avalikes registrites.

3.3. Isikuandmete töötlemise õiguslik alus on isikuandmete kaitse üldmääruse paragrahv 6 lg 1 p-d a), b), c) ja f):

  1. a) andmesubjekt on andnud nõusoleku töödelda oma isikuandmeid ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil;
  2. b) isikuandmete töötlemine on vajalik andmesubjekti osalusel sõlmitud lepingu täitmiseks või lepingu sõlmimisele eelnevate meetmete võtmiseks vastavalt andmesubjekti taotlusele;
  3. c) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja juriidilise kohustuse täitmiseks;
  4. d) isikuandmete töötlemine on vajalik vastutava töötleja või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles andmesubjekti huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, eriti juhul kui andmesubjekt on laps.

3.4. Isikuandmete töötlemine vastavalt töötlemise eesmärgile:

3.4.1. Tellimuse töötlemine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg: kuni klient võtab omapoolse isikuandme töötlemise nõusoleku tagasi või kuni seadusest tulenevate tähtaegadeni alates viimase ostu sooritamisest veebilehel.

3.4.2. E-poe teenuste toimimise tagamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg:  kuni klient võtab omapoolse isikuandme töötlemise nõusoleku tagasi või kuni seadusest tulenevate tähtaegadeni alates viimase ostu sooritamisest veebilehel.

3.4.3. Kliendihaldus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg: kuni klient võtab omapoolse isikuandme töötlemise nõusoleku tagasi või kuni seadusest tulenevate tähtaegadeni alates viimase ostu sooritamisest veebilehel.

3.4.4. Finantstegevus, raamatupidamine
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg: vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele.

3.4.5. Turundus

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis, saab ennast adressaatide hulgas igal ajal eemaldada. Kliendil on võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest, andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid, mis asuvad e-kirja jaluses. 

Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg: kuni klient võtab omapoolse isikuandme töötlemise nõusoleku tagasi või kuni seadusest tulenevate tähtaegadeni alates viimase ostu sooritamisest veebilehel.

3.4.6. Julgeolek ja turvalisus
Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg: vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele.

3.5. Andmetöötlejal on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on näiteks volitatud andmetöötlejad, raamatupidajad, transpordi- ja kullerettevõtted, ülekandeteenuseid pakkuvad ettevõtted. Andmetöötleja on isikuandmete vastutav töötleja. Andmetöötleja rakendab  organisatoorseid ja tehnilisi meetmeid, mis tagavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avalikustamise ja mis tahes muu ebaseadusliku töötlemise eest.

4. Andmesubjekti õigused

4.1. Andmesubjektil on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

4.2. Andmesubjektil on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

4.3. Andmesubjektil on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

4.4. Kui andmetöötleja töötleb andmesubjekti isikuandmeid andmesubjekti nõusoleku alusel, siis on andmesubjektil õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

4.5. Andmesubjekt saab õiguste teostamiseks pöörduda e-poe klienditoe poole aadressil info@minukodukontor.ee

4.6. Andmesubjektil on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile (www.aki.ee).

5. Lõppsätted

5.1. Käesolevad andmekaitsetingimused on koostatud kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrusega (EL) nr 2016/679 füüsiliste isikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja selliste andmete vaba liikumise ning direktiivi 95/46 / EÜ kehtetuks tunnistamise kohta / EÜ (isikuandmete kaitse üldmäärus), Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

5.2. Andmetöötlejal on õigus igal ajal andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades andmesubjekte muudatustest kodulehe www.minukodukontor.ee kaudu.

Shopping Cart
Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.